У Києві на відому блогершу Валерію В'юшину напав таксист популярної служби.

Детальніше про це дівчина розповіла на своїй сторінці в Instagram.

За словами Валерії, вона викликала машину з популярної служби таксі, щоб доїхати до знайомого. Коли вони були на під'їзді до потрібної адреси, водій відмовився заїжджати у двір і зажадав дівчину негайно покинути автомобіль. Тоді В'юшина попросила об'їхати будинок з іншого боку і висадити її там.

Раптом, таксист завів машину і почав везти блогершу в невідомому напрямку. Валерія злякалася і погрожувала викликати поліцію, заявивши про викрадення. Тоді він зупинився і почав витягати дівчину з таксі за ноги. Водій намагався вирвати у неї з рук телефон і погрожував побити.

На щастя, В'юшиній вдалося вибратися з машини неушкодженою, і вона встигла зняти обличчя водія, а також номерні знаки автомобіля. Блогерка застерегла своїх підписників і попросила бути обережніше.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У коментарях Валерія написала, що вже подала заяву в поліцію. Через масове обурення підписників дівчини, представники служби таксі також відреагували на подію:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментар / скріншот
Коментар / скріншот

Нагадаємо, що дівчина зустріла водія таксі, який розповів історію свого життя.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові покидьок зґвалтував таксистку: раптово змінив маршрут.

Також Знай.иа писав, що Київський маршрутник влаштував справжній кошмар пасажирам, запідозривши, що хтось із них не сплатив проїзд.