У Харкові невідомий чоловік вирішив позбутися новорічної ялинки оригінальним способом - просто викинувши її з вікна.

Відповідний відеоролик опублікував Telegram-канал "Новини Країни+".

Повідомляється, що інцидент стався на житловому масиві Салтівка. Житель одного з багатоповерхових будинків вирішив не обтяжувати себе походом хоча б до смітника, викинувши новорічне дерево з балкона 7 поверху. На щастя, знизу ніхто не проходив, тому ялина грохнулася на землю, нікого не зачепивши при цьому.

Варто відзначити, що Харківський Фельдман Екопарк заявив про прийом новорічних ялинок. Тобто, використане новорічне дерево можна здати в зоопарк, і воно послужить з користю для його мешканців.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Щоб здати в Екопарк ялинку, необхідно попередньо її очистити від всіх новорічних іграшок, дощиків та інших прикрас, щоб це не нашкодило тваринам. Привезти новорічне дерево можна щодня з 10:00 до 16:00.

“Свіжі і зелені хвойні будуть корисним вітамінним коктейлем для копитних і гризунів. Підсохлі дерева ми подрібнимо і будемо використовувати в якості підстилки для тварин. Вони також можуть стати елементом збагачення середовища проживання", – зазначили в мультикомплексі.

Нагадаємо, що харківські комунальники не заморочуються з" дірявим "асфальтом:"кладуть поверх старого".

Як повідомляв портал Знай.иа, Львівщина потопає в тоннах смертельної отрути, екологи б'ють на сполох.

Також Знай.иа писав, що в Одесі комунальники оригінально "розібралися" з наслідками стихії.