Облаштування сучасної оселі неможливо уявити без організації доступу до мережі інтернет. Однак доволі непросто обрати певне рішення, адже за останні роки швидкість мобільного інтернету значно зросла, що змушує задуматись над тим, чи не зможе він замінити добре знайомий дротовий зв'язок.

Спеціалісти GSM Info порівняли ці два типи зв'язку за такими параметрами як ціна, швидкість і мобільність.

Так, безсумнівно, що по дроту підключення буде стабільнішим і швидшим. Але недооцінювати мобільний інтернет також не варто. 4G від більшості мобільних операторів вистачає для комфортного перегляду відео та навіть онлайн-ігор. Але проблемою може стати й пінг (грубо кажучи, затримка сигналу), яка у мобільного інтернету суттєво більша.

Інтернет, МТС
Інтернет, МТС

В аспекті вартості перевага також у дротового інтернету. Найчастіше безлімітні тарифи мобільного інтернету коштують значно дорожче, крім того, на них все ж є обмеження як по трафіку та і по можливості роздачі інтернету на інші пристрої.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Однак лише мобільний інтернет може забезпечити вам мобільність. Так, ви зможете брати ноутбук з собою і користуватися інтернетом будь-де, де ловить зв'язок. Проте тут доведеться враховувати зони покриття операторів — 4G є не у всіх й не всюди.

Нагадаємо, Микола Кулеба застеріг про дітей та інтернет історією з життя: "Знущаються однокласники через…"

Як повідомляв портал Знай.ua, Інтернет-знайомство із "чоловіком мрії" стало трагедією для українки - "Викрав і вивіз"

Також Знай.ua писав, Ці ціни на інтернет вас шокують.