В ефірі телепередачі "Світське життя" Катерина Осадча взяла інтерв'ю відразу у чотирьох суддів 11 сезону проекту "Голос країни".

Жінка поцікавилася у кожного з них, як вони провели зимові канікули. Наприклад, заслужена тренерка "голосу" Тіна Кароль відсвяткувала День народження прямо на зйомках співочого шоу, і незважаючи на пандемію — ризикнула полетіти на сафарі в Намібію. Олег Винник же провів жорсткий Європейський локдаун в Берліні, Надія Дорофєєва на Балі, а Дмитро Монатік з усією родиною на Мальдівах.

До привітань Тіни Кароль з Днем народження на проекті приєдналися і Юрій Горбунов з Катериною Осадчою. Разом з квітами і тортом, вони прямо зі сцени зробили це. Якось співачка ділилася, що не любить День народження.

"Коли їй було 25, вона була в Ізраїлі з Євгеном і я зрозуміла, що з цього дня він втратить сенс (цей День народження). Насправді, оговталася я в минулому році. Я зібрала всіх в Римі. Це крайня була дата, коли можна було ще потрапити до Італії. Потім вже почався карантин, скасування, COVID-19", - розповіла Тіна Кароль.

Тіна Кароль на відпочинку, скріншот: Youtube
Тіна Кароль на відпочинку, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

На зимові канікули вона встигла зробити собі "свято" і полетіти в Африку, в Намібію. На питання про те, чому саме туди-Кароль заявила, що це найбільш цивілізована частина Африки.

"Це найбільш цивілізована частина Африки. Це різний ландшафт. Від океану, втрачених кораблів до дюн. Ми там зробили цілу фотосесію. Я взяла Веню під пахву і сказала: "Ми їдемо в подорож". Дванадцять днів ми були в машині, подорожували по цілій країні. Дивись, вони як НЛО (кажучи про тварин)", - додала Тіна.

Олег Винник же провів зимові канікули не в своїй улюбленій Домініканській Республіці, виходячи з фотографій в соціальних мережах. Однак Осадча заявила, що, можливо, ця відпустка ще попереду.

"Як ніколи хотів цього року відпочити, але нічого не сталося, тому що 25 грудня я полетів до Берліна, в студію. Канікули я не відчув", — заявив Олег Винник.

На питання про те, чи пам'ятає він, як вперше познайомився з Тіною Кароль, співак відповів: "фізично, ти маєш на увазі? З поцілунком особистим. У Білорусі, ми були днями української культури".

Олег Винник, скріншот: Youtube
Олег Винник, скріншот: Youtube

Надю Дорофєєву Катерина Осадча спочатку привітала з тим, що на "Голосі країни" вона постала вже як сольна виконавиця.

"I можна сказати, що в тренерському кріслі ти підсиділа свого продюсера Потапа. Все-таки ти ще не Потап. Що тобі складно, як тренеру?", - додала ведуча.

Співачка ж віджартувалася і заявила, що взагалі не Потап і це не погано. Вона разом з чоловіком Володимиром Дантесом практичний цілий місяць відпочивала на Балі. І навіть змії на віллі, де вони жили, її не злякали. Познайомилася ж з Кароль вона на одному з проектів, на якому робила на неї пародію і співала пісню "Пупсик".

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

Дмитро Монатік же провів весь січень з сім'єю на Мальдівах.

"Фізично я відпочив, а морально ніяк не вийшло переключитися. Безліч думок, безліч ідей. Всі лягли спати, а я ж сова — я такий встав і пішов писати щось там. Хочеться тепла, хочеться вітаміну Д і тут дощі. Але потім все одно думаєш-океан, він шумить, все одно тепло, зелено", - заявив він.

А на питання про те, як святкували День народження молодшого сина Платона, Монатік розповів історію про те, що він ніс дитину на плечах під зливою, поки той тримає над ними парасольку.

Всі вони співають "ВЕЧЕРиНОЧКУ", дідусь несе Данила, який теж тримає парасольку. Йому сподобалася ця картина.

"Він (Платон) дуже любить акул, динозаврів. Ми знайшли таку іграшку акули-йому цього було достатньо. Був святковий торт. Задувати свічки для них це взагалі...", - Додав Монатік.

Дмитро Монатік, скріншот: Youtube
Дмитро Монатік, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Наташа Корольова після зрад Тарзана втекла з Росії до аборигенів: "Без усіх, без цивілізації"

Як повідомляв "Знай.ua", невідома життя Таюні, улюбленої вовчиці та музи Олега Винника

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва в одному лише халатику продемонструвала українцям "бунт" на голові