З Індії прийшли тривожні новини. Так, в штаті Уттаракханд в результаті сходу льодовика зникли без вісті близько 150 осіб. Згідно з останніми повідомленнями журналістів, було прорвано нреблю Тапованського енергопроєкту, через що сталася повінь.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання India TV.

До постраждалих районів відправлено рятувальників і служби швидкого реагування, проводиться евакуація. Кілька робітників, які чергували на гідроелектростанції Ріші Ганга, пропали без вісті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Головний секретар Уттаракханда Ом Пракаш заявив, що в результаті повені в окрузі Чамолі могли загинути від 100 до 150 осіб.

У свою чергу Прем'єр-міністр Нарендра Моді заявив, що Індія підтримує Уттаракханд, і країна молиться за безпеку кожного.

"Я постійно слідкую за сумною ситуацією в Уттаракханді. Індія підтримує Уттаракханд, країна молиться за безпеку кожного", - написав моді в мережі Twitter.

Варто також нагадати нашим читачам, що на заході Австралії в результаті лісових пожеж згоріла майже сотня будинків. Сильний вітер заважає гасити вогонь. Площа пожеж, які спалахнули в Австралії, становить понад 11 тисяч гектарів. Сотні людей були змушені покинути свої будинки в місті Перт через стихію. За попередніми даними, збиток від пожеж по всій країні оцінюється в 40 мільйонів доларів.

Раніше повідомляли, Карпати пощадили українців взимку - сонце, гори і жодної лавини.

Як повідомляв Знай.uа, у грузинських горах рятувальники знайшли тіло українця.

Знай.uа писав, так загинув Бодров: гігантський крижаний монстр загрожує мільйонам людей, вчені б'ють на сполох.