В Індії жінка потрапила в Книгу рекордів Гіннесса через величезну кількість пальців на руках і ногах.

Детальніше про це пише видання "Big Picture".

На сході Індії, в штаті Орісса, живе 63-річна Кумарі Наяк, яка народилася з 31 пальцями на ногах і руках. Всьому виною вроджена патологія - полідактилія, при якій у людини є зайві пальці.

Пальці / фото: SWNS
Пальці / фото: SWNS

Пальці / фото: SWNS
Пальці / фото: SWNS

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У світі і раніше зустрічалися подібні випадки, проте літня індіанка встановила Рекорд Гіннесса – у неї на ногах виросло 19 пальців, а на руках – 12. Така особливість не подарувала їй привілеїв у суспільстві - односельці всіляко уникають Кумарі, вважаючи її відьмою. Жінка навіть боїться виходити з дому за засудження з боку.

Кумарі Наяк не має роботи і опинилася у вкрай важкому фінансовому становищі – грошей на лікування у неї немає. Деякі люди приходять іноді подивитися на незвичайну жінку, проте допомоги вона змогла дочекатися лише від держави, яка надала їй будинок і пенсію. Влада також намагається донести оточуючим, що жінка не несе небезпеки для суспільства.

Кумарі Наяк / фото: SWNS
Кумарі Наяк / фото: SWNS

Нагадаємо, що безстрашний чоловік заморозив себе в камері з льодом: неймовірний рекорд потряс світ.

Як повідомляв портал Знай.иа, жінка народила дочку в 67 і нарвалася на жорстке цькування.

Також Знай.иа писав, що школярка з найдовшими ніжками стала героєм Книги рекордів Гіннесса, а їй всього 17.