Спеціально для наших читачів ми виявили цікавий факт. Так, в Казахстані приготували найдовший шашлик в світі. Блюдо довжиною майже в 224 метри зайняло почесне місце в Книзі рекордів Гіннеса.

Відомо, що рекорд офіційно зафіксував суддя з Лондона, який презентував щорічну збірку рекордних досягнень. Дану інформацію свого часу підтвердило агентство Kazinform.

Казахстанський шашлик, скріншот: YouTube
Казахстанський шашлик, скріншот: YouTube

Виявляється соковите блюдо приготували в Акмолинській області в день відкриття нової птахофабрики, співробітники якої і встали за мангали. Для найдовшого шашлику використовували 420 кг маринованої курячої грудки. Пригоститися стравою запропонували понад 3 тис. місцевих жителів.

Також варто зазначити той важливий факт, що минулий рекорд було встановлено в 2007 році в Сінгапурі. Тоді довжина шашлику склала всього 140 метрів, що абсолютно не може зрівнятися з казахстанським блюдом.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що дніпрянин Віктор Набок встановив національний рекорд України зі спринтерського забігу на руках. Віктор Набок є уродженцем Дніпра, проте останнім часом проживає в Києві. Він неодноразово встановлював національні рекорди, а також потрапив до Книги рекордів Гіннеса. Так, 9 листопада, в Києві зафіксували рекорд "Мінімальний час подолання на руках дистанції 60 метрів".

Раніше повідомляли, дніпрянин пробіг 60-метрівку догори дригом і потрапив до Книги рекордів - тренувався місяцями.

Як повідомляв Знай.uа, найшикарніша коса України: киянка показала красу довжиною 2,5 метра, перукарі ковтають слинки.

Знай.uа писав, хмарочос повинен був стати найвищим у світі, але його підірвали і знищили всього за 10 секунд.