Український футболіст, гравець клубу "Шахтар" Валерій Бондар зробив пропозицію руки й серця моделі та журналістці Даші Савіній, яка також відома як колишня дівчина футболіста "Динамо".

Фото з урочистого дійства Савіна розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На знімках можна побачити, що закохана пара не обійшлася без вечері при свічках, декількох букетів троянд і купи кульок у формі серця. Також Бондар прокатав Савіну й на невеличкому вертольоті.

Проте кульмінація дійства була запланована на березі Дніпра біля пам'ятного знака засновникам Києва. Там компанією, що спеціалізується на романтичних подіях, було підпалено конструкцію з написом на ній "ВЫХОДИ ЗА МЕНЯ".

Саме там, під звуки музики, яку виконував гурт з саксофоном і барабанами, Бондар став на коліно й протягнув обручку Савіній. Дівчина відповіла згодою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я така щаслива! ❤️Я все ще не вірю в цю казку, як ніби в космосі .... Сльози від щастя, від ваших слів, поздоровлень.

Мільйон повідомлень, коментарів, (майже 3000 репостів 🤣, але без цього нікуди), дзвінків, телефон розривається, стільки приємних слів, хочеться відповісти кожному, і я це зроблю, а зараз просто скажу: СПАСИБІ ВАМ! ❤️Обнімаю кожного!" — написала Савіна вже в наступній публікації.

Нагадаємо, Колишня кохана чемпіона світу з Динамо прикрила свої принади піонами - "Богиня".

Як повідомляв портал Знай.ua, Динамо vs Шахтар: гаряча дівчина Супряги опинилася в обіймах Бондаря

Також Знай.ua писав, Пішла від футболіста-чемпіона до нападника Шахтаря, тепер хамить спортсменам: "Гірші за баб"