Ані Лорак, російська співачка українського походження, показала світлину з красунчиком.

Співачка поділилася фото у інстаграмі. Зірка стоїть у чорній сорочці, її волосся ідеально вкладене. На руках вона тримає милого песика. Схоже, це цуценя трендової нині породи мальтіпу.

Лорак підписала фото так: “Ну як можна витримати таку красу? На зйомках добре, а вдома краще❣️ Проведіть цей недільний вечір з коханими”.

Ця мила фотографія зібрала цілу армію шанувальників: “Цей пост перевищив милість, Кароліно, не соромно порушувати?” - пожартувала одна з підписниць.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Цуцика назвали Тотошею, саме так, за словами співачки, захотіла її донька Софія.

Софію співачка народила у 2011 році в шлюбі з громадянином Туреччини Муратом Налчаджіолу. Подружжя офіційно розірвало стосунки у 2019 році. Плітки стверджують, що чоловік не був вірним у шлюбі. Хоча за останній час преса неодноразово писала про нові романтичні захоплення співачки, нині серйозність нових стосунків Лорак нею не коментуються.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.