Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість потрапила в гучний скандал на шоу "Маска", де є одним із зіркових детективів разом з Настею Каменських, Дзідзьо, Андрієм Данилко і Олегом Винником. Так, артистка просто на проекті образила свою колегу, співачку Тіну Кароль, назвавши її "відомою плакальницею", чим викликала гнів численних українців.

Фанати вырішили, що зірка насміхалася з сумного особистого життя Тіни, адже в 2013 році трагічно пішов з життя її чоловік, продюсер Євген Огір, причиною загибелі якого став рак шлунка. Кароль вже багато років сама виховує їх спільного сина Веніаміна і вкладає душу в свої часто сумні пісні. Ольга вирішила порозумітися, виклавши в Instagram відео-селфі і запевнивши, що говорила лише про творчість Кароль, але не про її особисте життя.

"Це відноситься виключно до творчості, до пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни дуже сумний репертуар. Але саму артистку Тіну Кароль я дуже люблю і поважаю. І ніколи б не стала жартувати на тему її особистої трагедії, особистої історії.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Всі, кого це зачепило і образило, я щиро прошу вибачення. А до режисерів монтажу у мене окреме прохання. Якщо ви бачите, що щось йде не так і може бути трактовано невірно, ви ж так багато хорошого там вирізаєте, що залишається тільки те, що журі неадекватно"

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Втім, Тіну Кароль дійсно зачепило за живе різке висловлювання в її бік. У Своїх сторіс співачка звернулася до Полякової, зізнавшись, що буде плакати за коханим чоловіком все життя, але не на похоронах, а за здоров'я.

"Оля Полякова, ти була права, я буду плакати про нас, про нього все життя, а жити, життя заради сина.

Але не на похоронах, а за здоров'я і за силу висоти, в близькості споріднених душ!

Моя ти радість..."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику