У Тверській області Російської Федерації розшукують вітчима, якого підозрюють у вбивстві падчерки. Раніше чоловік вже був ув'язнений за вбивство.

Про це повідомляє російське видання Lifeshot.

6 лютого у невеличкому закинутому шахтарському місті Нелідово в квартирі знайшли мертвою 13-річну дівчинку. В той день її мама була в лікарні і школярка залишилася вдома з вітчимом, 33-річним Микитою Сільновим.

Перед смертю дочка зателефонувала мамі і сказала, що збирається в школу, а як повернеться, погуляє з собакою. Після цього вона перестала виходити на зв'язок, як і її вітчим. Жінка зателефонувала в МНС і попросила перевірити, чи все в порядку. Рятувальники виламали двері і побачили тіло дівчинки. Її задушили.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вітчима оголосили в розшук. За однією з версій, він міг виїхати до Ржева - до своїх колишніх сусідів по камері. Раніше Сильнов вже сидів за вбивство дружини і спробу вбивства своєї дитини.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua, 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в пресцентрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.