Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, інтруючи фанатів новинками на холодний і сніговий лютий-місяць. Так, артистка приміряла стильне вбрання-оверсайз, що складається з коротенької курточки яскраво-червоного кольору, теплого молочного светру з написом і світлих джинсів із завищеною талією.

Красуня позувала в затишній домашній обстановці навпроти значних розмірів дзеркала, доповнивши жіночний образ масивними сонцезахисними окулярами. Ані блиснула стрункою фігурою і зізналася, що готує для шанувальників багато сюрпризів і запропонувавши відгадати, чим дивуватиме в майбутньому.

"Лютий обіцяє бути дуже насиченим і продуктивним🔥

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ми готуємо для вас кілька великих, особливих, сюрпризів.

Як думаєте, чим будемо дивувати цього разу?"

Фолловери не пройшли повз, але їхні думки розділилися: "Майкл Джексон лук..) ", "Який у вас стиль шикарний🙌 🖤", "відчуття -" коли одягла мамині туфлі":)", "стильна мілаха. Дуже серйозна. І не посперечаєшся🤷 ♂️", "який у вас бардак!!! 😁 🤣 🤣 🤣 ", "Дуже красива, стильна ❤ чекаю дует з @ lazarevsergey 😆❤".