Щоб на касі вартість покупок не перетворювалася у кругленьку суму, слід складати список продуктів і строго його дотримуватися. Крім того, варто оминати цілком непотрібні товари.

Непотрібні товари крадуть гроші покупців, а насправді виявляються сміттям, що захаращує будинок. Такий перелік пропонує "Так просто".

Перелік непотрібних продуктів:

1. Розчинна кава. Якщо подивитися на її склад, то одразу стає зрозуміло, що цей напій жодним чином вас не збадьорить зранку. Вона зазвичай містить цукор, пальмову олію, сироп, каву та інші добавки.

Кава, фото: кадр з відео
Кава, фото: кадр з відео

2. Дорогий туалетний папір. Дехто купує туалетний папір з різноманітними ароматами тощо, вважаючи, що таким чином продемонструє достаток господарів будинку. Насправді ж, просто спускає свої гроші в унітаз.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

3. Екотовари. Часто під виглядом екопродукції продаються все ті ж товари, але наклейка "Еко" робить їх у кілька разів дорожчими.

4. Ополіскувач для порожнини рота. Основним компонентом ополіскувача є фториди, а націнка на такий товар - 200%.

чищення зубів
чищення зубів

5. Енергетики. Дешевий напій, який не містить в собі нічого корисного. Щобільше, якщо зловживати ним, то і зовсім можна опинитися на лікарняному ліжку. Основний склад: вода, цукор, лимонна кислота.

6. Бутильована вода. На ділі виявляється, що в 50% випадків при перевірці водопровідної і бутильованої води, її склад ідентичний. А вода в пластиці з магазину має націнку 300%.

6. Хліб. Зазвичай виробники додають туди купу консервантів, щоб хліб зберігався довше. Краще купувати свіжий хліб на один день в булочній або пекти його самому.

Хліб, кадр з відео
Хліб, кадр з відео

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.