Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість потрапила в гучний скандал на шоу "Маска", де є однією із зіркових детективів, образивши свою колегу, співачку Тіну Кароль, назвавши її "відомою плакальницею", чим викликала гнів численних українців.

Фанати вирішили, що зірка насміхалася з сумного особистого життя Тіни, адже в 2013 році трагічно пішов з життя її чоловік, продюсер Євген Огір, причиною загибелі якого став рак шлунка. Кароль вже багато років сама виховує їх спільного сина Веніаміна і вкладає душу в свої часто сумні пісні. Ольга ж вибачилася в Instagram відео-селфі і запевнивши, що говорила лише про творчість Кароль, але не про її особисте життя.

"Це відноситься виключно до творчості, до пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни дуже сумний репертуар. Але саму артистку Тіну Кароль я дуже люблю і поважаю...",- заявила Полякова.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Слова Полякової дуже зачепили Кароль і вона не залишила їх без уваги. 12 лютого Тіна обіцяє презентувати пісню "Скандал", якою інтиригує не один день. Цього разу у своїх Сторіс артистка показала трейлер кліпу, наклавши на музику слова Ольги "дуже сумний репертуар". При цьому зірка блиснула пишними грудьми в розкішній облягаючій сукні з глибоким декольте.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику