Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирушили на довгоочікувані зимові канікули в сонячний Майамі, США.

Так, артист виставив у популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok кумедне відео, на якому нібито розповідає про спокуси в Майямі, такі, наприклад, як дорогі авто і вечірки до ранку. Влад зазначає, що якщо вже сильно хочеться "відірватися" на славу, то можна вже і дозволити собі "повисіти". У якийсь момент камера віддаляється і шоумен демонструє зовсім не те, що думали побачити більшість шанувальників - Яма дійсно висить, правда, у фітнес-клубі, замість нічного, та й на турніку.

При цьому танцюрист приміряв світлі шорти і чорну футболку-оверсайз, демонструючи спортивне тіло, над яким наполегливо працює.

@vlad_yama

ВИШУ 🤪 #движ #вечеринка #рекомендации #тренды #майами

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
♬ оригинальный звук - Влад Яма

"У Майямі дуже багато спокус.

Але я вважаю, що якщо дуже хочеться, то іноді можна і повисіти"