На трасі Одеса-Рені перекинувся Mercedes з неповнолітніми дітьми в салоні. Сім'я їхала відпочивати на гірськолижний курорт, проте, потрапити туди не судилося.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 лютого близько 11:00 в Ізмаїльському районі біля селища Суворове. Там автомобіль Mercedes-Benz злетів з траси Одеса-Рені і перекинувся. Про це повідомляє фейсбук-спільнота "Одеса как она есть" та місцеві ЗМІ.

"На ренійській трасі водій мерседеса не доїхав до Болгарії. Їхали відпочивати на гірськолижний курорт, але на повороті водій не вибрав безпечну швидкість руху.", - йдеться у повідомленні.

Скрін: facebook.com/public.od.ua
Скрін: facebook.com/public.od.ua

Як зазначається, на щастя, водій, його дружина та двоє неповнолітніх дітей не постраждали.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами очевидців, на під'їзді до Суворово чоловік, порушуючи ПДР, вирішив здійснити обгін на повороті, але не впорався з керуванням, з'їхав у кювет, де автомобіль перекинувся на дах. На місце ДТП викликали евакуатор, а сім'я повернулася до Одеси.

Повідомляється, що на цьому повороті подібні аварії трапляються часто. Перед Суворово встановлений знак обмеження швидкості і попередження про крутий поворот. Однак, водії часто ігнорують ці знаки.

Скрін: facebook.com/public.od.ua
Скрін: facebook.com/public.od.ua

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.