Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно коханий чоловік знаментости, продюсер і телеведучий Юрій Горбунов виставив зворушливе і одночасно кумедне відео, показавши, як зіркова сім'я проводить холодні вечори біля їх заміського будинку під Києвом. Так, артисти вирішили відправитися на прогулянку з їх маленьким сином Іваном, а також кумами і сусідами - Потапом і Настею Каменських.

Спочатку Потап з лопатою розчищав доріжку перед санчатами, на яких їхали Катя та Іван, а Каменських в цей час знімала те, що відбувається на камеру. Пізніше Іван вирішив допомогти татові Юрію везти найріднішу жінку на санчатах. При цьому всі зірки дружно сміялися, катаючись по порожніх засніжено-казкових вуличках.

"Як каже наша мамуся-‚Нащо мені стільки хлопців,щоб вони мене не катали!?‘😇😇😇

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Та ще й коли сусіди підганяють!😇😇😇"

Фолловери не пройшли повз: "👏 👏 👏 👏 справжня зима, як в дитинстві) правда)"," Каааайф 😁👏🏽👏🏽👏🏽", "классссс! Ось це покатушки!", "Везе тобі Катерино хлопці не задарма хліб жують 😂!!! Молодці, маму і на санчатах треба прокатати, радію з вами😂 👏 👍 😆!".