Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс зворушливий чорно-білий кадр, позуючи разом з фотографом і експертом шоу "Топ-модель по-українськи" Сонею Плакидюк.

Так, артистка трепетно привітала подругу з 32-м днем народження 9 лютого, показавши архівний знімок з іменницею зі своєї вечірки-сюрпризу, яку влаштували для Олі її колеги і близькі. Красуня побажала Соні бути щасливою і багато посміхатися, а також зазначила, що за 6 років знайомства жодного разу не зрадила Плакидюк як фотографу, адже обожнює її творчість.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/

"Моя прекрасна леді!!!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

З днем народження!!!

Ти така така красива і талановита шалено, головне будь щаслива і посміхайся, тобі це так личить!!!! Я вже 6 років тобі не зраджую і не збираюся!

Ти найкраща!"

До слова, Соня Плакидюк "привітала" саму себе з днем народження досить спокусливим фото. На чорно-білому знімку красуня позувала оголеною, примірявши лише берет і грайливо прикриваючи пишні груди руками, а також довгим рудим волоссям.