Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

Так, у третьому випуску шоу, коли зіркові детективи намагалися відгадати, хто ховається під маскою Кози, раптово назрів скандал, який спровокувала Оля Полякова. Артистка припустила, що героїнею "Маски" може бути Тіна Кароль, назвавши зіркову колегу "відомою плакальницею", чим викликала гнів численних українців.

Пізніше Оля Полякова принесла свої вибачення на акаунті в Instagram, зізнавшись, що мала на увазі зовсім не особисту трагедію Кароль, а її репетруар, когтий вважає дуже сумним.

Фанати вырішили, що зірка насміхалася з сумного особистого життя Тіни, адже в 2013 році трагічно пішов з життя її чоловік, продюсер Євген Огір, причиною загибелі якого став рак шлунка. Кароль вже багато років сама виховує їх спільного сина Веніаміна і вкладає душу в свої часто сумні пісні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Творці шоу "Маска" також вибачилися перед Кароль, яка вже встигла відреагувати на образу в своїх Сторіс. Представники телеканалу "Україна" відзначили, що ніхто не хотів зачепити почуття Тіни, так як дуже поважають її творчість.

"Шановна Тіно, прикро, що фраза зіркового детектива шоу МАСКА була сприйнята Вами і Вашими шанувальниками як особиста образа.

Але людина, що пережила таку життєву драму як Ви, може відчувати світ особливо тонко та вразливо. Ми шкодуємо про це прикре непорозуміння.

Канал «Україна» цінує Ваш талант, ми завжди раді бачити Вас на сцені наших концертів та шоу."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.