Молодий захисник України Іван Горошко одружився з коханою дівчиною Оленою влітку 2020 року, а вже восени загинув. Хлопець залишив вдовою молоду вагітну дружину.

Їхню історію розповіли на фейсбук-сторінці "Повернись живим". Іван Горошко загинув 16 листопада 2020 року. Ворог забрав його життя у 21 рік.

"Горе і щастя в одній світлині. Це — Іван і Олена Горошко влітку 2020 року. Молодий захисник України одружився з коханою дівчиною. Але не поспішайте вітати молодят. Навіть у найстрашніших снах, ніхто і ніколи не зможе уявити, як це — на 6-му місяці вагітності поховати чоловіка. А потім продовжити життя і надзвичайно важливу місію — виносити сина від коханого.", - йдеться у повідомленні.

Військові на Донбасі, фото: facebook.com/pressjfo.news
Військові на Донбасі, фото: facebook.com/pressjfo.news

5 лютого 2021 року у загиблого воїна 80-тої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ народився син. Хлопчик, на жаль, вже ніколи не зможе побачити батька, проте знатиме, що він герой.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Малюк ніколи не побачить батька, але він точно знатиме, що його тато — Герой! Пам'ятайте про це і ви. А ми сподіваємось, що десь там високо, за хмарами, зараз посміхається Ваня та оберігає свого сина й дружину, так само як і оберігав тут Україну!", - йдеться у повідомленні.

Скрін: facebook.com/backandalive
Скрін: facebook.com/backandalive

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.