Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання у Львівській "сухопутці", а за місяць після випуску вже повним ходом разом із підлеглими облаштовував нові передові позиції.

Історію молодого українського військовослужбовця розповіла пресслужба Операції об'єднаних сил на сторінці в соцмережі Фейсбук.

"А хто б не хотів служити біля моря?» — із гордістю промовляє лейтенант Дмитро «Хмара» і демонструє професійно обладнаний взводний опорний пункт, на якому він головний. Звісно, Дмитро жартує. На його позиції – не до романтики! Ще б пак! Ворог за якихось кілька сотень метрів, не більше…", - йдеться у повідомленні. ООС

українські військові на Донбасі, фото: штаб ООС
українські військові на Донбасі, фото: штаб ООС

Хоча Дмитро – фактично вчорашній випускник, проте за цей короткий час вже встиг завоювати авторитет серед досвідчених та загартованих у боях морпіхів.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Мені пощастило. Я потрапив до неймовірних воїнів! Більшість підлеглих – молоді хлопці, по 20-28 років. Та молодість на війні – не показник, адже багато з цих "хлопчаків" мають за плечами по кілька ротацій. Словами та обіцянками у таких побратимів авторитету не здобудеш, вони пізнають людей у вчинках та виконанні завдань!", - ділиться він. Дмитро Хмара

Лейтенант "Хмара" зізнається, що мріяв саме про морську піхоту. Саме тому старанно ставився до навчання, щоб мати високий рейтинг і після випуску мати змогу обирати підрозділ.

"Морська піхота – не підвела! Коли прийшов служити, переконався – це справді еліта! Я вчився вже під час війни, вступив до Львівської академії Сухопутних військ у 2016-му, постійно моніторив новини і вже не міг дочекатись, коли й сам стану корисним на фронті. Ми постійно тренуємось, тож готові в будь-яку мить відбити ворожу атаку! А моральний дух у морпіхів завжди на висоті!", - говорить він. Лейтенант Дмитро Хмара

Скрін: facebook.com/pressjfo.news
Скрін: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батьки просять у Зеленського скасувати ЗНО і заборонити мобільні телефони в школах. Українці просять заборонити учням користуватися мобільними телефонами.

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.