Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію романтичних і ніжних кадрів з давнім другом, 37-річним актором Романом Полянським, влаштувавши фотосесію посеред холодного і засніженого Києва. Так, артисти з особливим трепетом обіймали один одного, здається, більше не приховуючи своїх стосунків, в яких їх вже давно запідозрили численні шанувальники.
Красуня заінтригувала спільною піснею "Полотенце", яку разом з Романом представить вже 12 лютого, зробивши таким чином подарунок своїй аудиторії до Дня закоханих 14 лютого. Варто відзначити, що після болючого розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим фанати запропонували Аліні взяти участь у другому сезоні шоу "Холостячка", проте, здається, зірка налагодила особисте життя і тепер по-справжньому щаслива.

"3 дні до ПРЕМ'ЄРИ дуету

Полотенце 12.02.2021 🔥 🔥 🔥

выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣7️⃣8️⃣"

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Яка ви красива пара 😍 може ви вже нарешті одружитеся😉"," чому один на одного і не дивітеся,а так Фото прикольні", " красива пара. Чекаю на весілля😍", " така красива пара🔥 🔥 🔥".

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.