Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно в акаунті одного з численних фан-клубів знаменитості anilorak_is_my_life з'явилося зворушливе відео, яке раніше публікувала в свої Сторіс і сама Кароліна. Так, в ролику артистка грала зі своїм домашнім улюбленцем.

Новим членом сім'ї Лорак виявився пухнастий песик породи мальтіпу на прізвисько Тошенька, якому всього лише 7 тижнів. Довгоочікуваного пузатенького цуценя медового забарвлення з очима-намистинками Кароліна презентувала 9-річній доньці Софії на Новий рік ще 1 січня, що стало справжнім радісним сюрпризом.

І Софія, і сама Ані не можуть натішитися малюком - виконавиця багато грає з Тошею, любить його обіймати і гладити. Цього разу щеня лежало у зіркової господині на колінах, поки та ніжно тримала руками його лапки. При цьому артистка блиснула стрункою фігурою в шовковому вбранні чорного кольору.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дуже миле відео. 😍

@anilorak і Тоша) 😍 😘

Доброї ночі, мої хороші! 😉"