У Львівському державному університеті МВС записали соціальний відеоролик про торгівлю людьми.

Детальніше про це розповідає прес-служба МВС.

Життєві труднощі часто підштовхують нас шукати допомогу на стороні, однак, не завжди "помічники" мають добрі наміри. Студенти Львівського державного університету внутрішніх справ записали відеоролик про те, як не стати "товаром" в руках торговців людьми.

Вони розповіли, що зараз українці носять маску, щоб захистити себе від небезпечного вірусу, а "вони" носять маску, приховуючи за нею свої злісні наміри: "Вони – віртуозні актори і психологи, вміють прекрасно розповідати казки",

У ролику показали три ситуації, в яких може опинитися кожен українець. У першій сцені жінка розповіла про роботу мрії, велику зарплату і забуття всіх проблем. Але під маскою опинилася лиходійка, яка віддає людей у трудове рабство.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі показали чоловіка, який пообіцяв дівчині зйомки для відомих брендів, світові подіуми і кар'єру топ-моделі, проте виявився лише спекулянтом, що продає дівчат в сексуальне рабство.

Третя жінка запропонувала допомогти розплатитися з боргами і вийти з важкого життєвого становища, але виявилася лише приманкою в руках чорних трансплантологів.

У МВС нагадали про важливі правила, які допоможуть уберегтися від торгівлі людьми. В першу чергу необхідно пам'ятати, що будь-який українець, незалежно від віку, статі і соціального статусу, може стати жертвою таких людей. Не варто віддавати свої документи малознайомим людям і завжди уважно перевіряти інформацію.

Нагадаємо, що українці показали всю правду про совковий "рай" одним фото: "Гарувала все життя, а отримала 6 рублів пенсії".

Як повідомляв портал Знай.иа, поліція Чернівецької області затримала чоловіка, який замовив викрадення бізнесмена-аграрія, щоб отримати викуп у розмірі 150 тисяч доларів.

Також Знай.иа писав, що Мінсоцполітики стривожило кількістю постраждалих від торгівлі людьми.