Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok спокусливе і одночасно кумедне відео, показавши, як проходить її відпочинок в засніженому Буковелі.
Артистка вийшла на терасу готелю лише в білосніжному махровому халаті, масивних черевиках і гірськолижному шоломі, взявшись танцювати гарячий тверк під ритмічну музику.
Зірка потрусила сідницями в такт пісні, засвітивши струнку фігуру, після чого впала спиною в пухнастий сніг. Втім, Мішель, незважаючи на холод, продовжила лежати на терасі, блиснувши спідньою білизною чорного кольору.

@mishvirmish

До конца🥲

♬ Nathy Peluso: Bzrp Music Sessions, Vol. 36 - Bizarrap & Nathy Peluso

"До кінця🥲"

Варто відзначити, що раніше Мішель Андраде повідомила численним шанувальникам радісну новину - виявляється, вони разом з виконавцем Позитивом стали ведучими нового сезону шоу "Орел і Решка". У дуеті друзі вже встигли створити спільний хіт "Сто тисяч хвилин", який обіцяють презентувати зовсім скоро.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще