Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила ніжне ранкове селфі, примірявши помаранчеву сорочку-оверсайз і доповнивши образ макіяжем з тінями персикового кольору на повіках і маленькими сережками-гвоздиками з дорогоцінними камінчиками. Так, артистка позувала в затишній обстановці їх з чоловіком Потапом заміського будинку, грайливо розпустивши "фірмове" кучеряве волосся і вирішивши трохи пофілософствувати.

Красуня зазначила, що вважає найважливішим даром в житті - вміння цінувати кожен момент, помічати красу в деталях, дякувати за можливість жити в цьому світі і обіймати любих людей. Настя зазначила, що їй хочеться зробити якомога більше корисного в цьому житті, багато чого дізнатися і побачити.

"Я завжди вірю, що найважливіше - цінувати кожен момент. Кожен день помічати красу, бути вдячним за можливість жити в цьому світі, обіймати близьких, любити і відчувати, як люблять тебе.

Кожен день такий дивовижний! Як хочеться якомога більше пізнати, побачити і зробити!

Щоб завжди розуміти і відчувати, що не упустили жодної можливості виконати свої мрії і зробити світ всередині і навколо себе краще."

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще