Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість повідомила численним шанувальникам сумну новину - 10 лютого пішла з життя її бабуся, яка проживала в селі Білоусівка Чернівецької області. Так, артистка ще місяць тому навідувалася до рідної жінки в гості великою і дружною сім'єю, щоб привітати бабусю з Різдвом, а тепер не може повірити, як могла статися така трагічна втрата.

Варто відзначити, що Аліна була дуже близька з бабусею - виконавиця навіть не відразу розповіла їй про розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим, щоб не засмучувати жінку.

Прощаючись з рідною людиною, Гросу виставила трепетне чорно-біле відео, яке зняла незадовго до смерті бабусі. У ролику знаменитість каже, яка у неї красива і добра бабуся, а потім обидві родички цілують одна одну в щічку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Тільки що дізналася...

Всього лише місяць пройшов, з того моменту, як ми бачилися.. ну як так..

Будемо пам'ятати🙏 🏻 назавжди..."

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.