Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію романтичних і ніжних кадрів з давнім другом, 37-річним актором Романом Полянським, влаштувавши фотосесію посеред холодного і засніженого Києва, а також нарешті підтвердивши їх роман. Артистка заінтригувала спільною піснею "Полотенце", яку разом з Романом представить вже 12 лютого, зробивши таким чином подарунок своїй аудиторії до Дня закоханих 14 лютого.

Крім цього, в Сторіс красуня виставила кілька чорно-білих фото, де Полянський ніжно кусає Аліну за вушко - таку романтичну афішу парочка підготувала для участі в проекті "Пора додому" на "Русском радіо Україна". Також Гросу запропонувала шанувальникам задати їй найбільш захоплюючі питання, на які з радістю відповість.

Один з фанатів поцікавився у красуні чи мало це, 15 сантиметрів, на що зірка відповіла з гумором.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"В самий раз, як для підборів",- пожартувала Аліна

Було питання і про ставлення до шлюбу - після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим виконавиця переглянула своє ставлення до заміжжя.

[img desc="Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/"]863624 /img]

"Ставлюся інакше) і нікуди не поспішаю. Хочу розуміти, що поруч з людиною тримає не штамп, а емоції"

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.