Катя Репяхова разом з чоловіком Віктором Павліком подорожують Тернопільщиною - краєм, де народився співак.

Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова активно веде свою сторінку в Instagram, де охоче ділиться з багатотисячною армією підписників кадрами свого життя.

Репяхова не так давно розповіла про вагітність і відтоді до неї прикуто все більше уваги з боку фоловерів. Цього разу вагітна дружина Павліка показала, як проводить час з чоловіком і ще ненародженою дитиною.

Репяхова поділилася в Insta Stories відео, знятим у Кременці - місті Тернопільської області, розташованому біля підніжжя Кременецьких гір. Як видно, подружжя подорожує рідним краєм співака, адже Віктор Павлік родом з Теребовлі, що на Тернопільщині.

Катерина Репяхова показала на відео краєвиди Кременця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Як тут гарно, скільки церков. Ви лишень подивіться. А от замок на горі - взагалі слів нема", - захоплюється красою Катерина.

На наступному відео дружина Павліка похвалилась, що у Кременці їм з чоловіком вдалось знайти провід з міні USB, який вона шукала.

"А Кременець просто рулить!", - додала захоплено Катерина.

скрін з Insta Stories  Катерини Репяхової
скрін з Insta Stories Катерини Репяхової

скрін з Insta Stories  Катерини Репяхової
скрін з Insta Stories Катерини Репяхової

скрін з Insta Stories  Катерини Репяхової
скрін з Insta Stories Катерини Репяхової

Нагадаємо, Репяхова показала, де буде народжувати

Як повідомляв портал Знай.ua, вагітна Катя Репяхова показала, як готує Віктора Павліка до ролі татка

Також Знай.ua писав, Віктор Павлік присвятив покійному синові пісню