Юнак з Донеччини став першим в родині, хто одягнув армійський однострій. Він свідомо вибрав майбутню професію - захищати Україну від ворога.

Євген Єлфімов навчається на 2 курсі Луганського військового ліцею. Про нього розповіли у штабі ООС.

Юнак родом з Бахмута на Донеччині (колишній Артемівськ) - міста, яке 4 місяці провело в окупації терористичної путінської "ДНР", а зараз знаходиться неподалік лінії вогню вже на підконтрольній території.

Євген став першим військовим у своїй родині. Вибравши свій шлях у житті, він наполегливо йде до цієї мети. Батьки ж підтримали сина у його виборі.

Щоб досягти мети, юний ліцеїст гарно навчається, активно займається спортом і наполегливо готується до вступу у військовий навчальний заклад.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Під час поїздки до військового ліцею імені Героїв Крут юнака вразила європейська архітектура Львова, і з того часу він мріє вступити до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Нагадаємо, сержант "Змій" мріяв подорожувати світом, але пішов на війну

Як повідомляв портал Знай.ua, талановитий конкурент Ями і Кухар пішов на Донбас захищати Україну

Також Знай.ua писав, молодий "айдарівець" мріяв стати кінологом, але пішов захищати Україну