Молодий український воїн, який мріяв подорожувати світом, пішов захищати Україну від російського вторгнення на Донбасі.
Про військовослужбовця Сергія з псевдонімом "Змій" розповіли у штабі ООС.
Головний сержант зенітно-артилерійського взводу "Змій" вже понад два роки служить в одному з легендарних підрозділів ЗСУ.
"Служу з 2018-го. Це вже третя моя ротація", – розповідає боєць.
За словами молодого воїна, він навіть не розглядав інших варіантів для себе і відправившись захищати Україну прагнув опинитись саме серед легендарних досвідчених воїнів штурмового батальйону.

"Змій" поділився відчуттями після перших запеклих боїв на фронті. За його словами, саме тоді він зрозумів, що таке сила бойового братерства.

"Досі пам’ятаю свої відчуття, коли після навчального центру приїхав на Луганщину, у Кримське, а там – запеклі бої, великий калібр, артилерія… Саме тоді й усвідомив, наскільки потужною є підтримка у військовому колективі та сила бойового братерства", - розповів сержант.

Цей хоробрий молодий воїн з такими красивими рисами обличчя і глибокими карими очима не мріяв про війну у цивільному житті. Він хотів подорожувати, відкриваючи для себе нові світи.
Однак, зрозумів, що не зможе бути осторонь цієї війни. Сержант "Змій" каже, що сподівається найближчим часом повернутися до туризму, але спочатку треба перемогти ворога.

Нагадаємо, талановитий конкурент Ями і Кухар пішов на Донбас захищати Україну

Як повідомляв портал Знай.ua, молодий "айдарівець" мріяв стати кінологом, але пішов захищати Україну

Також Знай.ua писав, отець Діонісій розповів, як став капеланом

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще