Епатажний російський співак Олександр Медведєв, відомий під сценічним ім'ям Шура, часто радує багатотисячну армію фоловерів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно скандальний артист шокував шанувальників змінами в зовнішньому вигляді. Так, виконавець хіта "Відшуміли літні дощі" показав, як зміг скинути цілих 35 зайвих кілограмів.

На сторінці в соцмережі 45-річний Шура розмістив нову фотографію, на якій його худе обличчя зображено крупним планом.

"Просто так) переглядаю старі фотографії, і не можу повірити, що я схуд на 35 кг! Ряха звичайно у мене була знатна. Бережіть себе і стежте за своїм здоров'ям!" - написав артист.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шура, фото з Instagram

Багатьох користувачів соцмережі хвилює питання, як Шура примудрився так серйозно схуднути. За словами зірки, у нього була грижа в шлунку. Після її видалення знаменитість переглянув своє харчування і став стежити за тим, що і скільки їсть.

Шура з мамою, фото з Instagram
Шура з мамою, фото з Instagram

Нагадаємо, зірка 90-х Шура після десятків операцій зізнався в страшному – сцена через ліжко і "залишені" діти.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка епатажу Шура надихнувся косою Юлії Тимошенко: "Знову в моді". Співак набрався сміливості та спародіював лідера "Батьківщини".

Також портал Знай.uа писав, що Шура завалився в окупований Крим, ось вам і "добро" – "Миротворцю" є з чим працювати.