Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому позувала разом із зірковою подружкою, співачкою Олею Поляковою, нібито розглядаючи себе в дзеркалі і акуратно поправляючи волосся. Зірка нібито зробила комплімент відображенню, не приховуючи захоплення від побаченого, за що Оля лаконічно подякувала Наталії. Втім, Могилевська поспішила все пояснити - насправді виконавиця робила комплімент собі коханій, бо нещодавно "поставила нову зачіску".

@nataliya_mogilevskaya

В отличном настроении с @polyakova_olya ❤️

♬ оригинальный звук - Gry_lov22🐼

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ой, яка краса, а!", - захоплюється Могилевська

"Спасибі", - скромничає Полякова

"Та чого спасибі? Я про себе взагалі-то, я собі зачіску нову поставила!"

Варто відзначити, що раніше Наталія Могилевська виставила спільне фото з Олею Поляковою, запалюючи на дні народженні Катерини Кухар в одному з численних ресторанів. Тоді Ольга залишилася незадоволена фотографією, зазначивши, що виконавиця відретушувала лише себе.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

"Ну могла б і мене обробити, як себе.... падружка!)"