Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok яскравий уривок з шоу "Маска", де є однією із зіркових детективів разом з Андрієм Данилком, Настею Каменських, Дзідзьо і Олегом Винником. Так, артистам і численним шанувальникам проекту в другому випуску належало вгадати, хто ж ховається за важким і незвичайним костюмом брутального Носорога, вбрання якого зроблене з переробленої вторсировини - елементів одягу і взуття.

Судді були вражені силою Носорога і його незвичайним голосом, взявшись вибирати варіанти героя під маскою зі співаків, акторів і навіть спортсменів. Українці і детективи припустили, що це може бути Потап, Тарас Цимбалюк, Михайло Кукуюк або Олександр Усик.

@polyakova_olya

Beauty and the strong beast 💪🏻♥️

♬ It Must Have Been Love - 90s Dance Music

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Щоб перевірити силу Носорога, Оля Полякова запропонувала чоловікові підняти її, попередивши, що важить 70 кілограм. Носоріг же з легкістю носив співачку на руках, а сама зірка дивувалася тому, який перед нею великий і ставний персонаж.