Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе фото, показавши, з чого почався її ранок. Так, артистка вирушила на прогулянку з їх з чоловіком Потапом білосніжною собачкою породи бішон-фрізе на прізвисько Мімі, яку так обожнюють численні шанувальники зіркової сім'ї.

Красуня через сильний сніг і холод одягла Мімі в забавний комбінезон чорного кольору з капюшоном, а сама утеплилася за допомогою масивного пуховика-оверсайз, молочної шапки власного бренду одягу з золотистою вишивкою, джинс і пухнастих рукавиць. Настя ніжно взяла улюбленицю на руки, обіймаючи собачку і посміхаючись на камеру.

"Winter wonderland with my Snow White 🤍

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

(Зимова казка з моєю Білосніжкою)"

Фолловери не пройшли повз: "дві подружки блондинка і брюнетка!❤️❤️❤️👏", "Красиві 🤍🤍🤍", "Клас👍🐶", "Які ви класні 🙌❤️🙌", "Те почуття, коли собачка на фотках виходить краще, ніж я 😭😓", "Не можу розібратися хто з вас красивіше😍😍".