Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість не забула і про численних шанувальників в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, виставивши серію яскравих відео. Так, артистка позувала в затишній обстановці їх з чоловіком Потапом заміського будинку, примірявши незвичайне вбрання: толстовку-оверсайз лимонного кольору, неоново-жовту теплу шапку, а ось фірмові "кучері" замінила перукою з довгим прямим волоссям.

При цьому зірка підкорювала натуральною красою без краплі макіяжу. Під пісню "Stand by me" виконавця Ben E. King раптово Каменських взяла в руки ножиці і почала обрізати локон за локоном довге волосся.

@nkofficial

💇🏻‍♀️ or 🙅🏻‍♀️ ?

♬ original sound - NK

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Найвідданіші фанати, звичайно ж, відразу здогадалися, що це лмшь перука, проте наївну аудиторію виконавиця змусила знатно понервувати. Також за допомогою емодзі зірка поцікавилася, з якою зачіскою виглядає краще.

"💇🏻‍♀️ or 🙅🏻‍♀️ ?(стригти чи ні?)",- поцікавилася Настя Каменських

@nkofficial

💛

♬ Thanks for using my sound - mind your business ❤️