Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, розважаючись на засніженій білосніжній галявині їх з чоловіком Володимиром Дантесом нового заміського будинку. Так, артистка приміряла стильний пуховик-оверсайз синього кольору, смарагдовий спортивний костюм, що складається з толстовки і звужених штанів, масивні дуті черевики, доповнивши грайливий образ заплетеними на волоссі маленькими кісками.

Красуня гралася в пухнастому снігу, навіть навмисне впавши на спину. Зірка зізналася, що хоч її і дратують величезні затори на дорогах через негоду, а також інші незручності, вона захоплена зимовою красою лютого 2021.

"Я звичайно злюся на затори в місті і все таке ...)

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Але який же в цьому році красивий Лютий 💔"

Фолловери не пройшли повз: "ви Сонце в усі похмурі дні, і, як не зачаровує сніг, ваша посмішка набагато чарівніше❤️", "яка ти мила😍", "згодна, ідеальний лютий🙌❤️", "Снігова DOROFEEVA😍", "не можу не погодитися) просто в кайф грати на вулиці❤️просто насолоджуватися цією красою ❤️".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.