Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька яскравих фото, запропонувавши численним шанувальникам задавати їй питання, на найбільш захоплюючі з яких зірка із задоволенням відповіла. Так, у артистки цікавилися і її особистим життям, і творчими успіхами, і навіть пластичними операціями і уколами краси.

Варто відзначити, що раніше в декількох інтерв'ю Леся відзначала, що хотіла зважитися на зовнішні зміни, проте поки хвилюється, чи не зіпсує природну красу. У Нікітюк запитали, чи натуральне її волосся або, можливо, ведуча наростила собі довжину. Леся ж заплутала фанатів, пожартувавши, що нібито її волосся нарощене.

"- У вас нарощене волосся або своє?

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

- Боже боронь! Своє... Звичайно нарощене! (Жарт)"

Також у 33-річної знаменитості поцікавилися, як вона ставиться до ботоксу і чи вдавалася до процедур, щоб розгладити зморшки. Як виявилося, Леся не проти уколів краси і вважає, що вони допоможуть продовжити молодість.

Леся Нікітюк, instagram.com/stories/lesia_nikituk

"- Ви колете ботокс?

- Ще ні! Але наша старість ВРЯТОВАНА!"

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.