Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно в акаунті одного з численних фан-клубів знаменитості anilorak_is_my_life з'явилося стильне фото, яке раніше публікувала в свої Сторіс і сама Кароліна. Так, артистка в один з холодних зимових вечорів вирішила зустрітися з давніми друзями: Філіпом Кіркоровим, композитором Дімітрісом Контопулосом, бізнесменом Іліасом Кокотосом, виконавицею Maruv.

Зірки відвідали один з розкішних ресторанів в центрі Москви, зізнаючись, що вибирають тільки кращі місця для зустрічей, а Ані приміряла дуже незвичайне вбрання, яке вигідно підкреслило її фігуру.

Красуня одягла облягаючий шкіряний комбінезон теракотового кольору з глибоким декольте і кораловим ременем, доповнивши жіночний образ замшевими чобітками на масивній платформі, а також аксесуарами у вигляді золотих сережок. Довге каштанове волосся Кароліна акуратно зібрала назад, а на обличчя наклала нюдовий вечірній макіяж з акцентом на очах і вилицях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Улюблена @anilorak на Gastronomic dinner
у ресторані французької кухні.

Як вам образ Діви?

Ідеальний 😍

Ікона стилю!"