Вчора ввечері 28-річний син заслуженої артистки Російської Федерації Тетяни Яковенко Володимир запросив до себе в гості, в московську квартиру на Новий Арбат друзів.

Згодом з її вікна випав чоловік, який наївся "чарівних" кексів з марихуаною, куплені в одному з клубів. Чоловіки випивали і розповіли представникам правоохоронних органів після події, що 29-річному гостю Олександру стало погано, тому він пішов спати в сусідню кімнату. Про це повідомляє Telegram-канал "Life Shot".

Друг сина заслуженої артистки випав з її вікна, скріншот: Telegram
Друг сина заслуженої артистки випав з її вікна, скріншот: Telegram

Через деякий час його друзі почули, що там відкриваються балконні двері. Але коли вони пішли перевіряти, то побачили, що в кімнаті нікого вже не було. Чоловік лежав внизу біля будинку. Однак після падіння з четвертого поверху він зумів вижити, перебуваючи зараз в реанімації. У нього діагностували переломи черепа і тазу. Правоохоронці почали перевірку.

"Вистрибнув, перекрило людину. Щас в реанімації знаходиться, з першого класу разом. Не так часто бачимося, але як би можемо там, раз в три-два тижні збираємося пограти в комп'ютерні ігри разом. Може бути давно-давно (про зриви, Олександр випивав), багато років тому і сьогодні ось повторилося. Ми ж Його поклали і потім він просто... Та нi, було-було", - заявляє 28-річний Володимир Яковенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Друг сина заслуженої артистки випав з її вікна, скріншот: Telegram
Друг сина заслуженої артистки випав з її вікна, скріншот: Telegram

Нагадаємо, киянин спробував накласти на себе руки, залишивши вдома чотирьох янголят - "Я Бога бачив!"

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові жінка випала з багатоповерхівки, очевидці посивіли: "приземлилася" на під'їзд

Знай.ua писав, 30-річна львів'янка викинулася з вікна багатоповерхівки, волосся дибки: впала на Ланос