Відома російська телеведуча, яка вже давно не живе в Російській Федерації, а тільки приїжджає туди погостювати, Вікторія Боня продовжує радувати своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 8 мільйонів чоловік.

Зараз дівчина поділилася пікантним знімком і текстом, в якому мотивує фанатом приймати себе і не боятися. Вікторія постала без ліфчика в білій футболці. Однак одягла вона її не повністю. Частина її тіла залишилася без одягу, одну груди знаменитість прикрила склянкою. Друга ж-просвічується і можна помітити сосок.

Вікторія Боня, скріншот: Instagram
Вікторія Боня, скріншот: Instagram

"Приймайте себе . Не бійтеся! У кожному з нас є свої страхи, щоденні, і більш глобальні, з якими ми живемо роками, а іноді і десятиліттями. Якісь ми глибоко закриваємо всередині себе і самі себе обманюємо, коли намагаємося жити так, як ніби їх немає. Опрацювання страхів допомагає нам вийти на новий рівень емоційного інтелекту і життєвого розвитку, так як носячи з собою різного роду страхи, ми самі будуємо собі перешкоди, напрацьовуємо хвороби і заганяємо себе в кут, з якого важко знайти вихід. Деякі скажуть, що потрібна сміливість, але ні, потрібна рішучість мати свободу і жити життям, яким ви мрієте жити. Думаєте є ті, хто готовий стрибати з даху будинку без парашута? А саме це потрібно робити в роботі зі своїми проблеми", — написала Вікторія Боня в публікації.

Далі знаменитість заявляє, що можна "померти", щоб заново народитися і прийняти найгірший варіант для розуміння, що життя не закінчується і завжди є вихід. Можна знайти позитивний досвід в поганому результаті, а також почати жити по-справжньому. Вона зазначає, що необхідно ставити собі важливі питання.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Вікторія Боня, скріншот: Instagram
Вікторія Боня, скріншот: Instagram

"Чому я не роблю щось? Може бути в мені є страх невдачі? Або чому я так чи інакше роблю з кимось? Може бути в мені є страх залишитися самому?", - додала вона.

Відпустивши всі сумніви, можна почати дихати на повні груди, в своєму темпі, звільнившись від рамок суспільства і без напруги.

Коментарі, скріншот: Instagram (Боня)
Коментарі, скріншот: Instagram (Боня)

Коментарі, скріншот: Instagram (Боня)
Коментарі, скріншот: Instagram (Боня)

Нагадаємо, Боня з "Дом-2" створює мережу знайомств для тих, хто зневірився: "Школа ескорту?"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Дом-2" Боня потрапила до відділку через ковток води: "Подорож Моя почалася"

Знай.ua писав, 8-річна дочка шокувала зірку "Дому-2" Боню: "У школі все так роблять, навіть подружка поголила"