Олександр Пономарьов показав, як розважається зі своєю красунею у снігу.

Український співак, народний артист Олександр Пономарьов є невіддільною частиною українського шоу-бізнесу вже багато років.

Зараз йому 47 років, проте артист продовжує бути чарівним і привабливим для публіки, особливо для жінок.

Пономарьов має величезну аудиторію шанувальників, з якими охоче ділиться в Instagram цікавими кадрами зі свого професійного та особистого життя.

У Олександра є маленька собачка породи Ши-тцу на прізвисько Тотоша, яка часто з ним подорожує. Ши-тцу - декоративна китайська порода собак, яка є чудовим компаньйоном для людини і не любить самотності.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А ще ши-тцу дуже любить сніг. У цьому переконався Пономарьов, вийшовши на прогулянку зі своєю Тотошею на засніжену вулицю.

Співак поділився милим фото, на якому він разом зі своєю Тотошею на вулиці. Олександр тримає улюбленицю на руках. Собачка одягнута у теплий плетений комбінезончик і шапочку. Як видно з фото, Тотоші нетерпиться вирватись із обіймів музиканта.

"Ледве дістав зі снігу, а вона знову рветься назад, порода ж з Тибету, може їй здається що вона біля засніжених Тибетьських перевалів, бо дуже любить сніг", - підписав кадр Пономарьов.

Олександр Пономарьов з Тотошею, фото: Instagram
Олександр Пономарьов з Тотошею, фото: Instagram

Шанувальники не могли пройти повз таку милоту, і засипали Тотошу компліментами.

"Ши одягнена по багатому";
"Яка красуня в шапочці";
"Ой, яке класнюче фото";
"Красунечка";
"Класна собачка", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Пономарьов побалував свою крихітку солоденьким

Як повідомляв портал Знай.ua, Пономарьов показав, чим займався з Осадчою в кабінеті

Також Знай.ua писав, Олександр Пономарьов пожартував у байкерському стилі