Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, яка незабаром стане мамою, має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі instagram.

Дівчина часто ділиться з підписниками цікавими публікаціями, і цей раз не став винятком. Так, Катерина розмістила теплу фотографію, на якій зображена в картатому піджаку та сукні чорного кольору з глибоким декольте.

У підписі до фото дружина Павлика розповіла про плани на найближчий час і зізналася, що зараз дуже щаслива.

"По особливому щаслива зараз ❤️ Дякую hrystkaph, що відобразила мене в такий прекрасний період 🥰❤️ Після ночі завжди настає світанок🙏 Попереду концерти. Кожен день я відчуваю ворушіння малюка все більше. На шляху в Україну моя машинка. А в думках, що взяти з собою на море ☀️ І️ це все результат моїх прагнень та завзятості. Ніколи не здавайтеся. Знайте, ви здатні на все ❤️", - написала Катя.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Катерина Репяхова, фото з Instagram

Нагадаємо, раніше вагітна дружина Віктора Павлика показала, що наливає в склянку вранці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Репяхова поділилася горем про смерть найріднішого чоловіка: "Дуже не вистачає..."

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік показав, як піклується про вагітну дружину: справжній чоловік.