Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс серію пікантних кадрів, відправившись на зимові канікули в засніжений Буковель разом з кращою подругою, фотографом і експертом шоу "Топ-модель по-українськи" Сонею Плакидюк.
Так, артистка приміряла монокіні з "хижим" леопардовим принтом і глибоким декольте, ніжно посміхаючись на камеру і демонструючи струнку фігуру. Красуня блиснула і пружними сідницями, і пишними грудьми, вибираючи різні вигідні ракурси. Вологе волосся зірка обернула рушником, насолоджуючись видом на нічні гори крізь панорамне вікно.

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva

Варто відзначити, що раніше Даша Астаф'єва жартівливо розповіла про своє нове хобі - ним став ескапізм (уникнення неприємного, нудного в житті). Тепер співачка багато подорожує Україною і знайомиться з її дивовижними красотами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Ескапізм — моє нове хобі. Знайомство з країною, з найтеплішими її куточками!

Дякую за добрі та смачні ранки, за неймовірний краєвид, що відкривається з вікон мого номеру та за затишне СПА.

За теплі вечори біля каміну з такою очікуваною книжкою!"