Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе фото, показавши, з чого почався її ранок. Так, артистка вирушила на прогулянку разом з коханим чоловіком Потапом, мамою Лідією Петрівною і собачкою породи бішон-фрізе, білосніжною Мімі, яку так обожнюють численні шанувальники.

Зіркова сім'я вирушила кататися на снігових гірках, захопивши з собою пластикові санки-сідушки жовтого і синього кольорів. Пара ніжно обіймалася, не приховуючи радості і справжнього дитячого захоплення, а Лідія Петрівна тим часом доглядала за Мімі.

"Люблю снігові гірки за те, що після кожного спуску обов'язково буде підйом!

І найпрекрасніше, коли поруч люди, які завжди з посмішкою будуть проходити цей шлях разом з вами 🤍 А ви разом з ними 😘"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Мама з собачкою-це щось 😍 😍 😍вони так схожі 😍😍😍😍😍😍😍", "Оууу🥺❤️", " сімейна атмосфера😍❤️", " красива пара!❤ ️ ", "Молодці😍", "які ви прекрасні❤️", "які милі💙 💙 💙 💙 💙", " ви чудові 😍 🤗 щастя вам❤️".