Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно, 12 лютого, знаменитість разом з новим коханим, 37-річним актором Романом Полянським презентували спільну пісню "Полотенце" зробивши таким чином подарунок своїй аудиторії до Дня закоханих 14 лютого. У своїх Сторіс артистка розмістила невелику частину ніжного mood-video, на якому були найніжніші моменти їх з Романом відносин і забавні спільні селфі з відпочинку і зйомок кліпів.

Варто відзначити, що зірки познайомилися два роки тому на зйомках кліпу-трилогії Гросу "Дико любила Вову", де Полянкий зіграв її коханого, а після часто проводили час разом. Після болючого розлучення виконавиці з російським бізнесменом Олександом Комковим близько року тому особисте життя Аліни нарешті налагодилося і співачка ділиться радістю з шанувальниками.

"Ця пісня - подарунок для всіх тих, хто переживає стан закоханості.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Неспроста ми її презентуємо на День Святого Валентина.

Рішення записати дуетну композицію було спонтанним. Зазвичай результат таких дій перевершує всі очікування. Ми закрилися на студії, дуріли, знімали ролики, які стали частиною цього mood-відео)"

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.