Опади і потужний вітер останніх днів на вихідних, 13-14 лютого, зміниться міцними морозами. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

На всій території України спостерігаються складні погодні умови. Сильний вітер, значні опади у вигляді снігу і снігу з дощем стають причинами численних травм і аварій на дорозі.

У вихідні ж очікується поступове припинення опадів, посилення морозу і ослаблення вітру.

У суботу, 13 лютого незначний сніг пройде в Чернігівській, Київській, Черкаській, Рівненській, Сумській, Кіровоградській, Полтавській, Житомирській та Вінницькій областях і в Криму. На решті території України опади не прогнозуються.

Температура повітря в середньому по країні протягом доби: близько -14... -5 градусів, однак на Закарпатті та в Криму буде тепліше, але стовпчики термометрів вище нуля градусів не піднімуться.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У неділю, 14 лютого в Україні буде без опадів. Морози збережуть свої позиції. Температура повітря буде приблизно такою ж.

Раніше ми повідомляли, львів'яни з лопатами оголосили війну надокучливому снігу: дивись і вчися, Садовий.

Як повідомляв "Знай.uа", кияни повстали проти комунальників через нечищені дороги і стали оленями парковки.

Також "Знай.uа" писав, що Буковина у полоні снігової стихії, десятки чернівчан у небезпеці, застрягли посеред трас.