Морози, які вже найближчої доби вдарять практично на всій території України і які міцнішатимуть на наступному тижні, протримаються до 20-21 лютого.

Погода в Україні у суботу, 13 лютого, буде морозною і переважно хмарною, лише у деяких регіонах падатиме сніг. Похолодання зайде практично на всю територію країни. Також варто очікувати на сильні вітри. Такі прогнози дала синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Снігопадів та льодяних дощів вже не передбачається. На дорогах - ожеледиця.

Температура повітря вночі очікується -10°...-16°, вдень -5°...-11°. У Криму та на Закарпатті лише вдень від -2° до +2°.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Завтра переважатиме північно-західний вітер, який буде сильним зі штормовими поривами.

У Києві вихідними - також холодно, вночі -12°...-14°, вдень -7°...-10°. На дорогах та тротуарах слизько. Місцями можливий невеликий сніг, проте без серйозних опадів.

"На наступному тижні холод посилиться, істотні опади малоймовірні. Послаблення морозів в Україні очікується 21-22 лютого", - резюмувала синоптик.

Схожі прогнози дає і Укргідрометцентр.

Найхолодніше буде у північних областях. Там температура опуститься до -11...-13 градусів.

На Західній Україні протягом усією доби буде сухо, опадів не передбачається. Стовпчики термометрів показуватимуть -3...-9 градусів. У східних регіонах в деяких областях періодично йтиме невеликий сніг. Температура повітря коливатиметься від -7 до -11 градусів.

На півночі країни вдень можливі незначні опади. Там буде найхолодніше – позначка термометра опуститься до -11...-13 градусів. У південних областях завтра переважатиме суха погода. Температура повітря становитиме -5...-7 градусів.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на лютий 2021 року

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.

Також Знай.ua писав, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.