На сторінці громадської організації під назвою "Закон Природи" в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про вбитого собаку посеред населеного пункту Красносілка, в Одеській області.
Цікавим є той факт, що саме особа, яка вчинила вбивство, сфотографувала труп собаки і скинула його в чат села в Viber.

"Після того, як в чаті піднялася буря критики і погроз, автор видалив фото і бігом прибрав тіло по-звірячому розстріляної тварини. На місце злочину виїхала оперативно-слідча група, дільничний та волонтери. Власниця собаки ще не знає про подію, але волонтери впевнені, що вона напише заяву в поліцію. Стежимо за ситуацією, тримаємо на контролі!", - йдеться в одній з публікацій на цю тему.

"Закон природи", скріншот: Facebook
"Закон природи", скріншот: Facebook

Згодом стало відомо, що вбивця досі не визнає свою провину і нервує з приводу розголосу, якого набула ситуація. Зараз волонтери з громадської організації беруть безпосередню участь в процесі зібрання доказів, а також в транспортуванні тіла хаскі в РВВС і опитуванні свідків.

"Закон природи", скріншот: Facebook
"Закон природи", скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, під Одесою шкуродер понівечив хаскі граблями, селяни влаштували самосуд

Як повідомляв "Знай.ua", чиновник прив'язав собаку до машини і тягнув за собою, суд став на бік шкуродера: "Потрапив під адмінку"

Знай.ua писав, зоозахисники нагадали українцям про долю тварин у клітках: "Втомилися від карантину? Тримайтеся"