Володимир Остапчук порадив жінкам влаштувати чоловікам "поствалентинне" свято з подарунками.

Українська телезірка, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук напередодні свята Всіх закоханих звернувся до жінок з пропозицією "продовжити" свято чоловікам. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Телеведучий заявив, що 14 лютого все буде занадто "попсовим", тому "готуємося до 15 лютого".

Остапчук також порадив, які подарунки потрібно приготувати чоловікам, щоб вони їх оцінили. Він виділи топ-3:

"1️⃣ Ніяких більше вечірок. Не замовляйте ресторан і Боже упаси згадувати про вчорашнє. 15 лютого відпустіть мужика спокійно посидіти з друзями в тирі/на сноубордах/в спортзалі або навіть сигарному клубі. ⠀

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

2️⃣ Піжама. Так, подаруйте чоловікові піжаму/домашній костюм. Ну ходить само як герой дешевого серіалу по дому. Ви-то, мабуть, в красивій білизні новій. А він - старі штани з колінами витягнутими, ці кофти розтягнуті дурні, зі стосу в шафі "дача/копати картоплю" (а у вас ні дачі, ні городу). ⠀

3️⃣ Сертифікати на одяг! Ну правда, вистачить йому ходити в чому мама вибрала. Самі сертифікати є на будь-який смак і гаманець" - написав Остапчук.

Володимир Остапчук, фото:Instagram
Володимир Остапчук, фото:Instagram

Нагадаємо, Остапчук оголився на Мальдівах і показав свій волохатий фрукт

Як повідомляв портал Знай.ua, Остапчук вирішив більше не приховувати нову кохану

Також Знай.ua писав, новій дружині Остапчука потрощили автівку за майже 1,5 мільйона